Beleef de Tour de France live in het 'NPO Radio 1 Tourcafé'

vrijdag 19 juli 2019
Foto: © NPO 2019

Wielrenliefhebbers kunnen vanaf zaterdag in het 'NPO Radio 1 Tourcafé' live de uitzendingen van 'NOS Radio Tour de France' bijwonen.

Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het 'NPO Radio 1 Tourcafé' dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

Onmiskenbaar
NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet. Met de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, De Kwis Die Niet te Googelen Is door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media. En met de elementen die Radio Tour onmiskenbaar Radio Tour maken: Sebastiaan Timmerman die meekoerst op de motor, het spannende finishverslag van Gio Lippens en de interviews net na de meet door Steven Dalebout. Op de rustdag, maandag 22 juli, zijn Ilse DeLange en Milow te gast.

Allemaal te zien en te horen in het NPO Radio 1 Tourcafé, elke dag vanaf 14.00 tot circa 18.30 uur. De uitzendingen vanuit het NPO Radio 1 Tourcafé zijn ook live te zien via het themakanaal NPO 1 extra.

'Retourtje Radio Tour'
Het 'NPO Radio 1 Tourcafé' leent zich bij uitstek voor een 'retourtje Radio Tour' per fiets. Iedereen is welkom, van individuele wielrenners tot tourclubs, maar ook omafietsen en e-bikes vinden een plekje in de stalling. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op andere manieren naar Hilversum komen om samen van de Tour de France te genieten. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich aanmelden via www.nporadio1.nl/tourcafe.

Persbericht NPO Radio 1
http://www.nporadio1.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers