Beleef de zomer van je leven: Ben jij de ultieme 3FM Festifan?

woensdag 2 mei 2018

Leef jij voor festivals en ben je klaar voor de zomer van je leven? Dan is dit jouw kans! 3FM is namelijk op zoek naar de ultieme festivalfan die aankomend festivalseizoen als onderdeel van de 3FM-crew mee wil naar de vetste (inter-)nationale festivals.

Maak een creatieve video waaruit blijkt dat jij dé ultieme 3FM Festifan bent en stuur hem hier in. Deel jouw inzending op social media met #3FMFestifan en roep al je vrienden/followers/familie op om op jou te stemmen! De twee inzendingen met de meeste stemmen nemen het op tegen twee andere, door 3FM gekozen, inzendingen in een finaleweek. De uiteindelijke winnaar mag samen met een +1 mee naar alle festivals waar 3FM deze zomer te vinden is.


Dus... Kom maar door met die video en vergeet 'm vooral niet te delen met #3FMFestifan, tag ook 3FM en volg de zender op Facebook, Instagram, Twitter & YouTube.

Wat ga je doen dan?
Naast je benen uit je lijf dansen, genieten en je vrienden stikjaloers maken ga je nog veel meer doen! Denk aan Snapchat take-overs, op pad gaan met de 3FM-dj's, je favoriete artiesten ontmoeten en het maken van reports voor de 3FM website & socials. We nemen je mee backstage,  je maakt dus écht deel uit van de 3FM-crew!

Naar welke festivals ga je?
Ook dit jaar is 3FM weer op de allervetste festivals te vinden. De 3FM Festifan in spé gaat dus mee naar:

- Best Kept Secret
- Pinkpop
- Down The Rabbit Hole
- Rock Werchter
- Zwarte Cross of WOO HAH! (je mag kiezen!)
- Solar Weekend
- Sziget Festival
- Lowlands

Dus in het kort: stuur je video in, deel je inzending op social media met #3FMFestifan, verzamel stemmen en beleef een zomer om nooit te vergeten!

DOE MEE!

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?
Op 12 mei worden de vier finalisten bekendgemaakt. Van 14 mei t/m 17 mei wordt er iedere dag on air een finalespel gespeeld met een finalist. Op 18 mei worden alle finalisten uitgenodigd in de 3FM studio, daar wordt de uiteindelijke winnaar gekozen!

Persbericht 3FM
http://www.3fm.nl
radio3fm

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers