Beleef een 'Cruel Summer' met MTV

dinsdag 24 juni 2008

MTV gaat door deze zomer! Geen komkommertijd, maar de hele zomer het beste wat MTV te bieden heeft. Als aftrap van deze zomer zal 25 juni het zonnige Malta op zijn kop staan met 'Isle of MTV'. De heetste acts gaan er een spetterend festival van maken.

O


nder andere N*E*R*D, Enrique Iglesias, The Kooks en OneRepublic zullen hier hoogstpersoonlijk voor zorgen. En daar blijft het niet bij! Dagelijks zie je al vanaf 12.30 uur nieuwe afleveringen van MTV klassiekers zoals 'the X effect', 'Made', 'My Super Sweet Sixteen UK', 'That's Amore', 'Cribs UK', 'The Real World Hollywood', 'The Hills' en 'True Life'.

Hoe ziet de zomer van MTV er verder uit? Naast bovenstaande knallers van series heeft MTV nog veel meer te bieden. Zoals je van ons gewend bent blijven we de beste series dagelijks uitzenden. Wil je de relatieperikelen van Hulk Hogan nog eens analyseren? Schakel dan in op 'Hogan knows best'. Verder hebben we dagelijks afleveringen van 'Made', 'True Life', 'My super sweet 16' en 'Pimp my Ride'. Als afsluiter van de zomer van MTV én het festival seizoen zal bovendien 6 september op de NDSM werf naast het MTV gebouw 'Valtifest' plaatsvinden. Een stadsfestival met uitbundige gekte, heel veel goede muziek, heerlijk eten, street fashion en nog veel meer. Ook in de zomer zit je goed bij MTV!

'The X Effect'
MTV brengt oude geliefden weer bij elkaar in 'The X Effect', momenteel één van de best bekeken series in de VS. De deelnemers hebben inmiddels een nieuwe relatie en denken samen een romantisch weekendje weg te gaan. Niets blijkt minder waar! Eenmaal ter plekke worden ze geconfronteerd met hun ex-en. Het blijkt om een weekend met hun ex-geliefde te gaan. Er is echter één ding wat ze niet weten: Hun nieuwe vriend of vriendin kijkt mee en volgt iedere stap!

'The X Effect', vanaf maandag 9 juni elke werkdag om 16.50 uur bij MTV.

'That's Amore'
Na zijn deelname in de MTV-show 'A Shot at Love with Tila Tequila' was de Italiaanse vrijgezel Domenico heartbroken. Maar hij was zeker niet van plan om te stoppen met zoeken naar de ware liefde! Hij heeft zichzelf bij elkaar geraapt, zijn Italiaanse speedo's afgestoft en besloten dat het tijd werd om zijn perfecte match te vinden. Deze macho uit Milaan is op zoek naar zijn Amerikaanse prinses in 'That's Amore'.

'That's Amore', vanaf zondag 15 juni elke week om 18.00 uur bij MTV. Herhaling elke zaterdag om 20.15 uur.

'The Hills'
Een nieuw seizoen (3) 'The Hills' vanaf juli op MTV! Als liefhebbers van het genre real life soap kun je je hart ophalen. Kijk mee in het leven van Lauren Conrad. Deze verwende tiener gaat na het afronden van haar middelbare school in Laguna Beach op zichzelf wonen in LA. Daar gaat ze aan het werk als stagiaire bij het magazine Teen Vogue. De LA scène is heel wat anders dan haar oude leventje in Laguna Beach. Kijk zelf hoe Lauren zich probeert te redden in deze keiharde, nietsontziende modewereld.

'The Hills', elke werkdag om 19.30 uur bij MTV. Herhaling elke werkdag om 16.20 uur en 22.10 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers