Bertie Steur en Sjaak Polak op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 22 februari 2020

Zondag 23 februari zijn voormalig 'Boer Zoekt Vrouw'-deelnemer boer Bertie Steur en oud-voetballer Sjaak Polak te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Bertie Steur, beter bekend als boer Bertie is de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur. Steur werd bekend door 'Boer Zoekt Vrouw', waar ze in 2014 aan deelnam. Zondag start een nieuw seizoen van het door Yvon Jaspers gepresenteerde boerendatingprogramma. Tegenwoordig is Steur naast boer ook politicus. Namens de Partij voor Zeeland zit ze in de Provinciale Staten van Zeeland.

Sjaak Polak, de sportgast in het tweede uur, speelde tussen 1996 en 2012 een bescheiden rol in het Nederlandse betaalde voetbal. Bij clubs als Twente, Sparta en ADO was hij een betrouwbare linkerverdediger en middenvelder. Polak groeide uit tot 'cultvoetballer', met name door de interviews ná de wedstrijden waarin hij verfrissend anders was dan zijn collega's. Over Polak verscheen deze week de biografie Even Serieus van de hand van Rick van Leeuwen.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor Zeeland door de ogen van Hilversum.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers