Beth Holloway te gast bij 'Oprah Winfrey Show' (RTL 8)

dinsdag 18 maart 2008

Nog vr de spraakmakende uitzending van Peter R. de Vries in februari, was Beth Holloway samen met haar zoon Matt te gast bij de 'Oprah Winfrey Show'. Aanleiding voor het interview is het besluit van het Openbaar Ministerie op Aruba om in december 2007 de zaak rond de verdwijning van Natalee te sluiten wegens gebrek aan bewijs.

D


e moeder van Natalee, Beth Holloway, vertelt bij Oprah hoe het is om te leven in onzekerheid, met het sprankje hoop dat ze nog heeft om haar dochter terug te vinden. Op donderdag 27 maart is dit aangrijpende interview te zien in de 'Oprah Winfrey Show' bij RTL 8.

Sinds de verdwijning van Natalee in de nacht van 29 mei 2005 staat het leven van de familie Holloway op zijn kop. Naast familie en vrienden is ook de rest van de wereld verbijsterd over de mysterieuze verdwijning van de blonde tiener uit Alabama. Beth vertelt dat er in de twee en een half jaar die volgen geen dag voorbij is gegaan zonder aan haar dochter te denken. Voor haar is de zaak dan ook nog niet gesloten. Toch realiseert ze zich dat ze verder moet met haar leven en dat ze ondanks alles positief moet blijven. Ook voor haar zoon Matt, die in de show voor het eerst sinds de verdwijning van zijn oudere zus een reactie geeft. Daarnaast vertelt Beth over de steun en de hechte band die ze heeft met John Ramsey, de vader van het in 1996 vermoorde schoonheidskoninginnetje JonBenet Ramsey.

Oprah vraagt Beth naar het wijnincident een week eerder in de uitzending van 'Pauw & Witteman', naar wat zij denkt dat er met Natalee gebeurd is en wat hierin de rol is van Joran van der Sloot en de gebroeders Kalpoe. De film van de avond van Natalee's verdwijning wordt door Beth keer op keer afgespeeld maar hoe de laatste scnes eruit zien, blijft tot op de dag van het interview een raadsel.

'Oprah Winfrey Show', donderdag 27 maart, om 17.30 uur en 23.20 uur bij RTL 8. In de herhaling op vrijdag 28 maart 15.35 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Peter R. de Vries - zaak Natalee Holloway

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers