Britse wereldster James Blunt te gast bij 'Tijd voor MAX'

zondag 13 oktober 2019
Foto: © Omroep MAX 2018

Maandag 14 oktober komt niemand minder dan James Blunt naar 'Tijd voor MAX'. De wereldster trapt daarmee zijn promotietoer door Nederland af.

Naast een interview met presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os zal Blunt ook zijn nieuwe single Cold ten gehore brengen.

Afgelopen dagen hebben de volgers van 'Tijd voor MAX' op Instagram al kunnen raden welke bijzondere gast aanstaande maandag naar de studio komt. Inmiddels is het goede antwoord bekend: James Blunt! De zanger brengt op 25 oktober zijn nieuwe album Once Upon A Mind uit. De plaat bevat elf nieuwe nummers, waaronder de nieuwe single Cold.

Naar aanleiding van het nieuwe album, brengt James Blunt een bezoek aan Nederland. Zijn promotietoer door Nederland wordt afgetrapt in de studio van 'Tijd voor MAX'. Daar spreken Sybrand en Martine met de wereldster, onder meer bekend van de nummers You’re Beautiful en Goodbye My Lover, over zijn gloednieuwe album. En uiteraard mag James de studio niet verlaten voordat hij zijn nieuwe single Cold ten gehore heeft gebracht.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers