'Contact' vanaf zondag nieuw op Discovery

zaterdag 24 augustus 2019

Het is de vraag die de mensheid al lange tijd bezighoudt: hebben buitenaardse wezens al eens contact met ons gemaakt? Terwijl meer dan de helft van de (Amerikaanse) bevolking van wel denkt, ontbreekt tot op heden nog altijd het onomstotelijke bewijs daarvoor.

In de nieuwe baanbrekende serie 'Contact' proberen zes vooraanstaande onderzoekers dit alsnog te vinden op een nieuwe en radicale manier. Met geavanceerde CIA-software, militaire opsporingstechnieken en verrassende onderzoeksjournalistiek willen ze aanwijzingen vanuit de hele wereld natrekken op hun mogelijke waarheid. Weke vormen van buitenaards contact gaan zij vinden?

Het team van onderzoekers wordt aangevoerd door voormalig CIA-officier Myke Cole en conflict-analist Dr. Michael Livingston. Samen met astrofysicus en ruimtevaartjournalist Sarah Cruddas, voormalig Groene Baret Kawa Mawlayee, voormalig Specal Ops Intel Officer Nick Karnaze en de bekroonde onderzoeksjournalist Paul Beban proberen ze onderlinge verbanden te zoeken in de bestaande puzzelstukjes. Ze verbinden miljoenen datapunten, ooggetuigenverslagen, patronen van meldingen op social media en openbaar gemaakte overheidsrapporten met elkaar op een manier die niet eerder is gedaan.

Kunnen zij hiermee eindelijk het bewijs vinden dat wij niet alleen zijn in ons universum? En dat we zelfs al eens een bezoekje hebben gehad van buitenaards leven!

'Contact', vanaf zondag 25 augustus om 21.00 uur op Discovery.

Persbericht Discovery Benelux
https://dplay.nl/discovery/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers