De gasten van Omroep MAX op NPO Radio 5

vrijdag 5 juli 2019

Van zaterdag 6 juli tot en met vrijdag 12 juli staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

 

 


'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Je weekend begint goed met 'Wekker-Wakker-Weekend!' op NPO Radio 5. Zaterdag 6 juli is er in de rubriek Country Roads extra aandacht voor het nieuwe album van de 86-jarige countryheld Willie Nelson. En er wordt teruggeblikt op het festival Live Earth, met songs van onder meer Bon Jovi, UB40 en Crowded House. Verder praat Jan Rietman met Cees Grimbergen. Hij is net begonnen aan een nieuwe serie 'Hollandse Zaken', elke donderdag te zien bij MAX op NPO 2.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Volgende week in 'Je Dag is Goed' gaat Jeroen op zoek naar verdwenen zaken die iedereen mist, waaronder het papieren treinkaartje. Verder vertelt pitreporter Jack Plooij over de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië. En cabaretier Roel C. Verburg sluit de week af met een zelfgeschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma 'Haandrikman!' is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag 9 juli is Trijntje Oosterhuis te gast in 'De MAX!'. Ze bracht onlangs haar nieuw album Dit Is Voor Mij uit. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen. Zo werd het album geproduceerd door Jett Rebel. Trijntje en Jett delen dezelfde muzikale roots en hebben allebei een grote passie voor muziek.

Donderdag 11 juli staat Lori Lieberman op het podium van Club De MAX!. Lori kun je kennen van het lied Killing me softly, een nummer dat Lori schreef en een wereldhit werd toen Roberta Flack het opnam. Lieberman komt met een verrassend album waarop liedjes te horen zijn die zijn geschreven door Nederlandse muzikanten. Zo vertaalde ze samen met Stephanie Struijk Als De Liefde Maar Blijft Winnen, een lied van Daniël Lohues.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 12 juli wordt het lekker rocken in 'TinekeShow', want Toni Macaroni and The Swinging Devils is te gast, een Gooise band die al sinds jaar en dag bestaat, en medleys brengt van hits uit de jaren 60 en 70. Vrijdag hoort de luisteraar onder andere twee fijne hits van The Who.

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers