'De Opvolgers' op bezoek bij de families Verschoor en Slager

maandag 20 augustus 2018

In de vierde aflevering van 'De Opvolgers' gaat presentator Sander Schimmelpenninck bij de familie Verschoor- groot geworden met busreizen en bij de familie Slager van Molecaten vakantieparken.

Al vier generaties rijdt de familie Verschoor uit Hardinxveld-Giessendam, met hun tourbussen in binnen- en buitenland. De jongste generatie Verschoor staat inmiddels op het punt het familiebedrijf over te nemen. Bij oudste zoon Jacco echter is de twijfel toegeslagen; hij heeft zich bedacht en wil het familiebedrijf verlaten. Maar wat vindt vader Basjan hiervan? Zou Jacco daar geen spijt van krijgen - zeker nu het familiebedrijf bijna honderd jaar bestaat?

Als er één familie in Nederland is die weet hoe Nederlanders hun vakantie het liefst doorbrengen, dan is het wel de familie Slager van het familiebedrijf Molecaten. Wat in 1966 begon met één camping groeide uit tot een familiebedrijf met maar liefst zeventien vakantieparken in binnen -en buitenland. Vanuit het eeuwenoude landgoed Molecaten in Hattem maakten vader Cees en moeder Margriet het bedrijf groot. Inmiddels is de volgende generatie toegetreden tot de directie. Zoons Tim, Luke en dochter Margaux zijn allemaal actief op de parken. Maar wie er nu uiteindelijk écht de baas wordt, zal pas duidelijk worden ná de dood van vader Cees.

'De Opvolgers', dinsdag 21 augustus om 22.15 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers