Derde aflevering van 'Denkend aan Holland': Janny en André varen van A naar A

zondag 18 augustus 2019
Foto: © Roland J. Reinders Omroep MAX 2019

In de derde aflevering van 'Denkend aan Holland' maken André van Duin en Janny van der Heijden een boottocht van nieuw- naar oud-Nederland.

Janny en André krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw- naar oud-Nederland. Ze reizen van A naar A: van het relatief nieuwe Almere – waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen- via het oude vissersdorp Spakenburg naar het oude Amersfoort. Er wordt daar niet alleen vis gegeten, maar ook gevangen. Steeds weer verwonderen Janny en André zich over het rijke natuurschoon en de voorbijgangers met bijzondere verhalen.

Over 'Denkend aan Holland'
In 'Denkend aan Holland' ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dat allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.

'Denkend aan Holland', maandag 19 augustus om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers