Dinsdag weer 'Opsporing Verzocht' bij de AVRO op NPO 1

maandag 1 september 2014

Dinsdagavond zendt AVROTROS 'Opsporing Verzocht' om 21.15 uur live uit. In deze uitzending wordt, onder voorbehoud van de actualiteit, aandacht besteed aan onderstaande zaken.

Helmond: dood door overval
In Helmond stierf vrijdag een 86-jarige vrouw nadat ze eerder die dag thuis was overvallen. Er werken 20 rechercheurs aan het onderzoek, in 'Opsporing Verzocht' de meest recente aanknopingspunten in de zoektocht naar de daders.


Delden: insluipingen verzorgtehuis
Ooit bestolen in een verzorgtehuis? In het Overijsselse Delden werd eind juli een 31 jarige vrouw aangehouden bij een insluiping. In haar huis lagen honderden sieraden die bij zo’n 400 à 500 eerdere insluipingen zijn buitgemaakt. De politie zoekt haar slachtoffers om hun sieraden terug te bezorgen, want de vrouw ging zo geraffineerd te werk dat senioren mogelijk niet eens hebben doorgehad dat ze door haar werden bestolen.

Rosmalen: overval
En bijzondere bewakingsbeelden uit Rosmalen. Daar werd een 72-jarige man in juli overvallen: hij denkt door een vrouw, maar op de beelden lijkt een man te zien. Wie kan er duidelijkheid geven over de identiteit van de dader?

Strijd tegen mensensmokkelaars
Dagelijks bereiken vluchtelingen uit alle delen van de wereld Europa en ook Nederland. Afgelopen weekend werd bekend dat de Nationale Politie en Koninklijke Marechaussee grote stappen maken in de strijd tegen mensensmokkelaars. Daardoor wordt steeds meer duidelijk over hun werkwijze en de manieren waarop ze te herkennen zijn. Ook kijkers kunnen zulke smokkelaars helpen opsporen, we zetten de subtiele signalen op een rij, zoals het gebruik van nagellak.

'Opsporing Verzocht', dinsdag 2 september om 20.30 uur bij de AVRO op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers