Dolf Jansen en Timur Perlin presenteren radioprogramma 'Zomerspijkers'

vrijdag 16 juni 2017

Het belooft een heerlijk hete zomer te worden en daarom verruilt 'Spijkers met Koppen' het vertrouwde Utrechtse café Florin voor HUB Hilversum Beachclub op het Mediapark in Hilversum.

Dolf Jansen en Timur Perlin presenteren VARA's 'Zomerspijkers' wekelijks op de zaterdagmiddag op NPO Radio 2 tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Naar welke muziek luistert oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen als hij in een oorlogsgebied zit? En wat zijn de grootste dromen van Olympisch kampioen Mark Tuitert? In HUB Hilversum Beachclub ontvangt Dolf of Timur een bekende gast. Met hem of haar spreken zij over het leven, muziek en hun grootste dromen.

Natuurlijk kan ook een portie cabaret niet ontbreken en daarom praat cabaretier Martijn Kardol ons wekelijks op zijn eigen manier bij over het nieuws van die week. Malou Holshuijsen zal de hele zomer Dolf en Timur ondersteunen als co-host.

VARA's 'Zomerspijkers' is van 17 juni tot en met 19 augustus wekelijks op de zaterdagmiddag te horen. Dolf presenteert 'Zomerspijkers' van 17 juni tot en met 22 juli, waarna Timur het stokje tot en met 19 augustus overneemt. De beachclub is toegankelijk voor publiek. Kom dus vooral gezellig met ons proosten op de zomer!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers