Dominique van der Heyde en Piet Schrijvers op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 21 september 2019

Zondag 22 september zijn journalist Dominique van der Heyde en oud-doelman Piet Schrijvers te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van Omroep MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Voor Dominique van der Heyde is de derde week van september een extreem drukke week: alle blikken zijn gericht op Het Binnenhof. Daar is Van der Heyde sinds een jaar chef van de parlementaire redactie van de NOS. In het verleden was ze er actief als verslaggever. Behalve journalist is Van der Heyde ook schrijfster; onder het pseudoniem Anna Levander schreef ze mee aan het scenario van de politieke thriller 'Morten'.


Piet Schrijvers is oud-doelman van onder meer FC Twente, Ajax, PEC Zwolle en het Nederlands Elftal. Ook staat hij bekend als de voetballer met de meeste bijnamen: de Beer van de Meer, de Bolle van Zwolle, de Kolos van Oss... Over de nu 72-jarige Schrijvers is een biografie verschenen, door sportjournalist Yoeri van den Busken. Daarin ook aandacht voor het noodlot dat Schrijvers trof: hij lijdt aan de Ziekte van Alzheimer.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers