Douwe Bob verrast Groningse Else met intiem huiskamerconcert

dinsdag 4 december 2018

Else ter Sluis uit Groningen is groot fan van Douwe Bob. Zelfs zo groot, dat ze vlak na haar bevalling al naar een concert van de zanger ging. Ondanks dat ze dichtbij huis was en contact hield met haar vriend besloot ze het concert halverwege te verlaten en terug te gaan naar haar dochter.

Reden voor goede vriend Reinoud om 538 in te schakelen en haar wens uit te laten komen. Dankzij 'De Beste Wensen van 538' belde Douwe Bob bij Else aan om de nummers die ze gemist heeft thuis voor haar te spelen.

538-dj's Coen en Sander belden in 'De Coen en Sander Show' met Else, die door Reinoud met een smoes werd thuisgehouden. Tijdens het gesprek werd Else verrast door de deurbel en bleek niemand minder dan Douwe Bob zelf voor de deur te staan.

Else ter Sluis: 'Ik vind het echt fantastisch en ben goed voor de gek gehouden! Dit is écht heel gaaf!'

De Beste Wensen van 538
Een nacht doorhalen in een woonwinkel, skinny dippen in IJsland, met open ramen door de wasstraat rijden of een nacht raven in een treincoupé: niets is te gek tijdens ‘De Beste Wensen van 538’. December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen. In de donkere dagen voor Kerst stellen de dj’s alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Luisteraars kunnen via de site van 538 persoonlijke wensen insturen, maar ook wensen van dierbaren uit hun omgeving laten uitkomen.

‘De Beste Wensen van 538’ is van maandag 3 december tot en met donderdag 20 december tussen 06.00 uur en 19.00 uur te volgen op Radio 538, TV 538 en 538.nl. Wensen kunnen tot en met 20 december ingestuurd worden via de site.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers