Edson Da Graša presenteert zomerochtendshow 'Morning Glory' op 3FM

zondag 25 juli 2021
Foto: © BNNVARA 2021

In de 3FM-zomerochtendshow 'Morning Glory' praat Edson da Graša je bij over alles wat je moet weten om je zomerdag fris en goed ge´nformeerd te beginnen. Dit doet hij samen met sidekicks Noa Vahle en Roelof de Vries.

Het drietal vervangt de vakantievierende Sander Hoogendoorn en zijn sidekick Tijs Boontjes. In 'Morning Glory' wordt tijdens de Olympische Spelen ruim aandacht besteed aan alles wat er in Tokio gebeurt. En om het scherp te houden, gaat het presentatietrio met elkaar en met de luisteraar de strijd aan in de Olympische Pool: wie is de beste voorspeller van de medaillespiegel van de Spelen? Verder zijn er, omdat het komkommertijd is, schitterende caloriearme prijzen te verdienen met de nu al legendarische komkommerbingo. Natuurlijk staat goede muziek centraal en zijn er liveoptredens om de dag vrolijk te beginnen.


Edson: 'Het is een eer om de ochtendshow op 3FM te mogen doen. Toen de vraag kwam of ik radio wilde maken, iets wat ik nog niet eerder gedaan heb, begon het meteen te kriebelen. Ik heb er ontzettend veel zin in! Samen met Roelof en Noa kijk ik ernaar uit om geheel onbevangen en, hopelijk, met veel humor de ochtend een vlammende start te geven.'

Edson da Graça (1981) is comedian, acteur en presentator. Hij maakt onder meer 'Willem Wever' en 'Nieuwe Baasjes' voor NPO Zapp. Hij maakt met 'Morning Glory' zijn debuut op de radio.

Noa Vahle (1999) werkte eerder achter de schermen bij 'Synaps', het buitenlandplatform van BNNVARA, en bij 'VI'.

Roelof de Vries (1979) presenteert voor BNNVARA het programma 'B.V.S.C.' op NPO Radio 1. Hij won in 2018 de zomereditie van 'De Slimste Mens'.

'Morning Glory' is vanaf 26 juli iedere werkdag te beluisteren tussen 6.00 en 9.00 uur bij BNNVARA op 3FM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers