'Eigen Huis & Tuin' viert jubileum met 25e seizoen

vrijdag 31 augustus 2018

Het klusprogramma 'Eigen Huis & Tuin' viert dit jaar haar jubileum met alweer het 25e seizoen. In het nieuwe seizoen gaan Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom Groot weer heel Nederland door om iedereen aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Het jubileumseizoen zal niet alleen weer vol zitten met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, maar dit seizoen is er ook plaats voor praktische 1-dagsklussen, inspirerende kijkjes bij mensen thuis en praktische do-it-yourself tips voor de kijker. Het 25e seizoen start 1 september om 18.05 uur op RTL 4.


Alle seizoenen van 'Eigen Huis & Tuin' kenden een vrouwelijke presentator, met Manuela Kemp als eerste presentatrice in 1993, gevolgd door Myrna Goossen, en later door onder meer Irene Moors en Froukje de Both. Tegenwoordig wordt het programma gepresenteerd door Evelyn Struik en wordt zij bijgestaan door klusser Thomas Verhoef en tuinier Tom Groot.

Presentatrice Evelyn Struik is klaar voor het nieuwe seizoen: 'Te gek dat we alweer het 25e seizoen in gaan! Ik voel me vereerd dat ik dit iconische programma mag presenteren en ben heel blij met Thomas en Tom als mijn kluscollega’s. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen, waarin we onder andere inspiratie op doen voor mensen die klein wonen. Hoe maak je het bijvoorbeeld gezellig, waar berg je al je spullen op, en hoe deel je een kleine tuin in? Ook gaan we langs bij allerlei inspirerende interieurontwerpers. Thomas is inmiddels weer bezig om ontzettend veel ruimtes mooi en praktisch te maken, en ook Tom heeft het alweer druk, met een kleine Italiaanse patio, en een chique Balinese resort tuin. Ook gaan we dit seizoen mensen verrassen en helpen met kleinere klussen, het wordt echt een jubileumseizoen!'

'Eigen Huis & Tuin' wordt geproduceerd door Talpa. Het programma is vanaf 1 september elke zaterdag om 18.05 uur te zien op RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers