Eindeloos ver wordt dichtbij in nieuwe seizoen 'Love Is In The Air'

dinsdag 26 augustus 2014

In een nieuwe reeks van het RTL 4-programma 'Love Is In The Air' overbrugt Robert, vanaf 27 augustus, afstanden die jarenlang eindeloos ver leken.

Samen met zijn team laat hij lang gekoesterde wensen in vervulling gaan van familieleden (of vrienden) die elkaar door omstandigheden te lang hebben moeten missen. Het leidt tot een reeks ontroerende verhalen, onvergetelijke trips en hartverwarmende herenigingen in landen als Thailand, Japan, Zuid Afrika, Zuid Korea, Maleisië.


Zo bezoekt Robert de 57-jarige Hennie uit Budel. Zij gaat naar haar broer Jan die in Thailand woont. Jan is daar negen jaar geleden naartoe vertrokken met zijn tweede vrouw Paula. Al reizend werden ze verliefd op dit land en besloten ze om er te gaan wonen. Even leek Jan het geluk aan zijn zijde te hebben, totdat ook zijn tweede vrouw ernstig ziek wordt en overlijdt. Hennie wil niets liever dan haar broer in het verre Thailand steunen. Financieel kan zij dit alleen onmogelijk realiseren. Sinds september 2012 is ze haar baan kwijt en een reis naar haar geliefde broer zit er voorlopig niet in, totdat Robert ineens voor Hennie’s deur staat...

'Love Is In The Air' wordt geproduceerd door Endemol Nederland.

'Love Is in The Air', vanaf woensdag 27 augustus wekelijks om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers