'Food CIA': Zalm, kangoeroe en asperges

dinsdag 19 maart 2019

Jimmy wil het fijne weten van de alarmerende berichten over een mysterieuze ziekte die de Schotse zalmenkweek zou bedreigen.

Kunnen geavanceerde bewakingstechnieken en een innovatieve natuurlijke oplossing onze zalm nog redden en een eind maken aan de dramatische prijsstijgingen?


Kate reist naar de andere kant van de wereld om meer te weten te komen over een verrassende nieuwe biefstuk die de Engelse supermarkt in gehuppeld is: hoe kun je in hemelsnaam kangoeroes houden op een boerderij? En al is de nationale mascotte van Australië nog zo knuffelbaar, het continent telt inmiddels tweemaal zoveel kangoeroes als mensen. Dan is een kangoeroebiefstuk op de barbecue misschien de duurzaamste manier om de populatie binnen de perken te houden.

En Matt neemt een kijkje achter de schermen van de jaarlijkse wedloop om de nieuwe asperges in de schappen te krijgen.

'Food CIA', woensdag 20 maart om 19.55 uur op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers