Frietkanonnen en sushi van sprinkhanen in 'Amaro's Kooklab' op Nickelodeon
Koken is helemaal niet saai en met eten kun je experimenteren! Dat laat kok André Amaro vanaf 15 april zien in 'Amaro's Kooklab', het nieuwe wekelijkse programma op Viacom-zender Nickelodeon.
Het motto van 'Amaro's Kooklab' is: lekker proeven, experimenteren, proberen en een beetje leren! Amaro is kok en kunstenaar en houdt niet van liflafjes, flauwekul en aanstellerij, maar van eerlijk en echt eten. Daarom gaat hij op zoek naar de verrassendste gerechten en maakt deze op geheel eigen wijze samen met kinderen. De bereidingswijze die hij kiest is vaak opmerkelijk en leuk: Zo maakt hij een frietkanon omdat hij niet van snijden houdt, gaat zelf garnalen vissen omdat de garnalen in de winkel niet vers genoeg zijn en maakt hij sushi van sprinkhanen, speciaal voor kids die niet van vis houden.
'Amaro's Kooklab', vanaf 15 april elke zaterdag om 17.30 uur op Nickelodeon.