FVD-Kamerlid Theo Hiddema in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 19 oktober 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Tweede Kamerlid Theo Hiddema van Forum voor Democratie is te gast bij Rick Nieman. Volgens kamerlid en advocaat Hiddema is het niet nodig om nieuwe wetten te maken om de criminaliteit te bestrijden. Met bestaande juridische middelen kan de georganiseerde misdaad, motorbendes en criminele asielzoekers stevig worden aangepakt.

Journalist Yoeri Albrecht, directeur van debatcentrum De Balie, bespreekt de hoofdrolspelers in de Brexit-soap. Zaterdag vindt in het Britse Lagerhuis de cruciale stemming plaats over het Brexit-akkoord tussen de EU en premier Boris Johnson.

Kunstenaar Lonneke Gordijn van Studio Drift over hun bijzondere kunstprojecten en techjournalist Ben van der Burg over Nederlandse design. Deze zondag begint de Dutch Design Week.

Presentator Bert van Leeuwen is te gast in WNL Op Zondag. Volgende week start zijn nieuwe tv-programma 'Proef Eenzaamheid'. Daarin leven zes personen een week lang het leven van een leeftijdsgenoot die zich eenzaam voelt.

'WNL Op Zondag', zondag 20 oktober om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers