Gaudeamus Muziekweek bij Brava

dinsdag 1 september 2015

Van 9 tot en met 13 september vindt in Utrecht de Gaudeamus Muziekweek plaats, dť internationale ontmoetingsplek voor jonge componisten wereldwijd.

Cultuurzender Brava besteedt in de aanloop naar de editie 2015 aandacht aan dit festival door verschillende kanten ervan te laten zien. Van woensdag 2 tot en met maandag 7 september is in diverse uitzendingen te zien wat er achter de schermen gebeurt, welke optredens er plaatsvinden en hoe het de jonge componisten afgaat tijdens de competitie en op de Gaudeamus Academy. Meer informatie over deze programma’s is te vinden op bravanlklassiek.nl.


Gaudeamus Muziekweek
Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival. Samen met de Gaudeamus Muziekweek Academy, concertsessies en diverse (co)producties biedt Gaudeamus Muziekweek alles om ondergedompeld te worden in de nieuwste muziek. Een belangrijk onderdeel is de uitreiking van de Gaudeamus Award, een aanmoedigingsprijs voor componisten onder de dertig jaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers