'Gestalkt' start nieuw seizoen met ex-vriend die dagelijks tientallen dreigende berichten stuurt

woensdag 21 februari 2018

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Gestalkt' de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriend na tien weken beŽindigt, gaat het namelijk helemaal mis.

Deze ex-vriend houdt haar continue in de gaten door haar thuis en op het werk lastig te vallen. Hij bestookt haar met talloze telefoontjes en dreigende e-mails. Soms ontvangt ze wel 200 akelige berichten per dag. Ook Linda’s dierbaren, waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen niet aan de stalkingspraktijken van haar ex-vriend. Het stalken wordt steeds dreigender en Linda vindt dat er iets moet gebeuren voordat het echt uit de hand loopt. 'Gestalkt' is vanaf donderdag 22 februari weer te zien bij SBS6.


In 'Gestalkt' worden mensen die last hebben van een stalker geholpen. Deze slachtoffers zijn vaak doodsbang en schakelen als laatste redmiddel de hulp van het programma in. Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund door privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. Samen gaan ze op zoek naar bewijs met uiteindelijk maar één doel: het stalken te stoppen.

'Gestalkt' wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

'Gestalkt', wekelijks vanaf donderdag 22 februari om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers