Giel Beelen over zijn salaris in eerste aflevering 'Celebrity Stand-Up'

woensdag 31 mei 2017

Giel Beelen en Laura Ponticorvo trappen morgen, donderdag 1 juni om 22.00 uur, het tweede seizoen van 'Celebrity Stand-Up' af op Viacom-zender Comedy Central. Niets blijft onbesproken....

Giel Beelen is DJ, presentator en YouTuber. Hij is 40 jaar, heeft alles al gedaan, behalve stand-uppen. Maar is hij nog die shockjock van vroeger? Zijn salaris, zijn nieuwe carrière als YouTuber en zijn excuses aan Sylvana, alles komt aan bod. Onderwerpen genoeg voor een scherpe stand-up.

Laura Ponticorvo is Vlaams, Fries, Amsterdams, vlogger, danseres, zangeres, televisiepersoonlijkheid en pas 31 jaar. Laura geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot en vertelt onder andere over haar liefde voor Metallic, haar veelbesproken stem én haar sekstape.

Over 'Celebrity Stand-Up'
In 'Celebrity Stand-Up', een productie van Tuvalu Media, staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar veertien bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van The Comedy Central Roast of Gordon en Mark Ruttes Correspondents’ Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek. Celebrity Stand-Up wordt gepresenteerd door Martijn Koning.

De Celebrity Stand-Up line-up:

- Donderdag 1 juni: Giel Beelen & Laura Ponticorvo
- Donderdag 8 juni: Boer Bertie & Ruud Feltkamp
- Donderdag 15 juni: Kaj Gorgels & Evi Hanssen
- Donderdag 22 juni: Manuel Venderbos & Royston Drenthe
- Donderdag 29 juni: Patrick Martens & Tatum Dagelet
- Donderdag 6 juli: Gene Thomas & Olcay Gulsen
- Donderdag 13 juli: Brace & Jessie Jazz Vuijk

'Celebrity Stand-up', vanaf donderdag 1 juni zeven weken lang om 22.00 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers