'Gouden Kooi' verwelkomt nieuwe Miljonair

woensdag 22 november 2006

De Amsterdammer verheugt zich op het psychologische spel en de strijd die om het geld gaat ontstaan. Zijn motivatie om De Gouden Kooi in te gaan is duidelijk: geld! Bang voor verbale krachtmetingen is hij niet.

N


athanael is gewend om op de man af te zeggen wat hij van iets vindt. Dat is volgens hem niet bot, maar duidelijk. Met zijn komst zullen de Miljonairs er dus een geduchte tegenstander bij krijgen.

In De Gouden Kooi zijn tien Nederlanders 'gevangen in luxe' in een kapitale villa ter waarde van ruim 2 miljoen euro. Eén van hen kan de villa winnen, samen met een kapitaal aan cash. Kortom, de ultieme financiële vrijheid. Maar... daarvoor moeten ze eerst hun eigen vrijheid opofferen. En dat voor onbepaalde tijd. Want alleen de Miljonair die als laatste in de villa overblijft, wint. En dus is De Gouden Kooi niet zomaar een programma; het is een psychologisch experiment. Een experiment waarvan de duur onvoorspelbaar is, volledig afhankelijk van de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van de Miljonairs.

'De Gouden Kooi', iedere werkdag om 19.30 uur bij Talpa op 10

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers