Haye van der Heyden en Rintje Ritsma op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 30 november 2019

Zondag 1 december zijn schrijver en acteur Haye van der Heyden en oud-topschaatser Rintje Ritsma te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Haye van der Heyden, de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, kwam deze week in het nieuws met de nieuwe omroep in oprichting Ongehoord Nederland. Van der Heyden is samen met Arnold Karskens, Joost Niemöller en Ybeltje Berckmoes de kartrekker van het initiatief. Het doel is om de gewone burger een stem te geven binnen de NPO. Van der Heyden is vooral bekend als schrijver van tv-series als 'In de Vlaamsche Pot' en als acteur, in onder andere 'Het Sinterklaasjournaal'.

Rintje Ritsma, de sportgast in het tweede uur, is één van de beste schaatsers uit de Nederlandse geschiedenis. Hij werd vier keer wereldkampioen allround en zes keer Europees kampioen. Dit televisieseizoen zet hij zijn schaatskennis in als coach in het nieuwe AVROTROS-programma 'De IJzersterkste', waarin BN'ers de ijzers onderbinden en de strijd met elkaar aangaan op de klassieke schaatsafstanden.

Verder signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de geschiedenis van 'Het Sinterklaasjournaal'.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers