Heftige gebeurtenis verscheurt vriendengroep in 'Nieuwe Tijden'

zaterdag 20 augustus 2016

Een zomer van heimelijke liefdes en verborgen verledens bereikt op vrijdag 26 augustus haar hoogtepunt. In het super spannende slotstuk van 'Nieuwe Tijden' zorgen heftige gebeurtenissen ervoor dat de vriendengroep verscheurd raakt.

De échte fan hoeft niet lang te wachten op de afloop. 'Nieuwe Tijden' gaat namelijk direct na de cliffhanger op RTL 4 exclusief verder bij Videoland. Het belooft een spannend vervolg te worden, mede doordat de verhaallijnen van 'Nieuwe Tijden' en 'Goede Tijden, Slechte Tijden' elkaar op termijn opnieuw gaan raken.


Cliffhanger
Pelle en Tiffy gaan de confrontatie aan met Lucas die nóg een ander geheim met zich mee blijkt te dragen. Tussen Amy en Sil is de spanning om te snijden. Dat ontgaat ook Quinn niet, die vindt dat Sil zijn meisje voor zich moet proberen terug te winnen voordat hij haar mogelijk in de armen van een ander drijft. Naast de hartstochtelijke problemen met Moon ziet het ernaar uit dat de ogenschijnlijk gezonde levensstijl van Bobby hem wel eens op kan gaan breken. Terwijl iedereen er op liefdesgebied een puinhoop van maakt, zitten Carlijn en Karim nog steeds op hun roze wolk. Daar kunnen ze echter weleens op brute wijze vanaf vallen door een schokkende gebeurtenis die alle bewoners diep raakt...

Verder bij Videoland
De eerste aflevering ná de cliffhanger op RTL 4 is vanaf vrijdag 26 augustus te zien bij Videoland. Vanaf dat moment wordt iedere vrijdag één aflevering bijgeplaatst op het Videolandplatform. Alle afleveringen van 'Nieuwe Tijden' zijn te zien bij Videoland. Kijkers die nog niet begonnen zijn of afleveringen gemist hebben, halen dit vanaf 26 augustus bij Videoland in.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers