Herman den Blijker en Meneer Reimers krijgen pittige klus in 'Herrie Op De Bosbaan'

dinsdag 30 augustus 2016

Na een succesvol eerste seizoen 'Herrie in Hotel Spaander' komen Herman den Blijker en Meneer Reimers terug. Vanaf 31 augustus zie je hoe zij iedere woensdagavond bij RTL 4 de strijd aangaan om Grand Cafť De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen.

In 'Herrie op de Bosbaan' zijn Herman en Meneer Reimers klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het Grand Café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het Grand Café in handen is van de eigenwijze familie Schilder, met aan het hoofd Ab en Evert. Herman denkt in eerste instantie dat iemand een slechte grap met hem uithaalt en voor Meneer Reimers lijkt het een boze droom, maar niets is minder waar. Het is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren. Tevens maakte zij het leven van Herman en Meneer Reimers behoorlijk zuur.


Ab en Evert hebben Grand Café De Bosbaan een aantal jaren geleden overgenomen, maar weten eigenlijk niet wat ze ermee aan moeten. Om niet weer met de hele familie onenigheid te krijgen stellen Herman en Meneer Reimers de neefjes Joey Duin en Hennie Schilder aan als aanspreekpunt. Dit tot groot ongenoegen van Ab en Evert. Het Grand Café moet volledig onder handen genomen worden en Herman en Meneer Reimers strijden dit jaar nog harder om in Amsterdam het verschil te maken.

'Herrie Op De Bosbaan', iedere woensdagavond bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers