Het Roast Panel van 'The Comedy Central Roast Of Ali B' is compleet

maandag 9 december 2019
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2019

Het Roast panel is compleet! Zanger en 'The Voice'-jurylid Waylon en cabaretière en actrice Sanne Wallis de Vries zijn de hekkensluiters van dit al omvattende Roast-panel, dit werd in 'RTL Boulevard' bekendgemaakt.

Waylon sluit zich aan bij het Roast panel enSanne Wallis de Vries wordt de Roast Master van The Comedy Central Roast of Ali B. Aan haar de eervolle en uitdagende taak om het Roast Panel in toom te houden en de avond in goede banen te leiden. Met meer panelleden dan ooit tevoren staat het meer dan scherp op vooravond van The Comedy Central Roast of Ali B. Deze vierde editie is dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Sanne Wallis de Vries is bekend van haar ijzersterke typeringen in de satirische programma’s Kopspijkers en Koefnoen. Vanaf januari toert de ‘koningin’ met haar nieuwe cabaretprogramma door het land. Je wil bij haar niet op de 1ste rij zitten! Haar winnende deelname aan Wie is de Mol? leverde Nederland de ‘sneer van Sanne’ op. Dat ze een strenge directrice is weten alle kinderen al, dus dit kleuterklasje in toom houden is voor haar geen probleem. 'De roast van Ali B hosten is een droom die uitkomt. Zo fijn: Ali is wel een allochtoon, maar beyond geïntegreerd, in de hoogste belastingbox, dus die hoef ik als witte vrouw niet zielig te vinden. En we kunnen lekker haartips uitwisselen.'

Waylon is het enfant terrible van de Nederlandse muziekindustrie die zijn mening niet onder (draai) stoelen of banken steekt. Zo ligt de Songfestival affaire nog vers in het geheugen van menig Nederlander. Zal dit ook tijdens de Comedy Central Roast weer opduiken? Omgaan met kritiek kan hij na zijn eigen 'Hollands Got Talent'-ervaring als geen ander, maar is hij ook opgewassen tegen de munitie van het Roast Panel? Uiteraard moet hij ook bij Ali B een gevoelige snaar zien te raken.

Het 11- koppige Roast Panel bestaande uit Henry van Loon, Brace, Prem Radhakishun, Rob Geus, Bugra Gedik, Ferry Doedens, I Am Aisha, Waylon, Willie Wartaal, Johan Goossens en Roast Master Sanne Wallis de Vries is compleet!

Maar vergeet niet…. Ali B heeft het laatste woord en mag als Roastee ook zijn vlijmscherpe repliek geven. Dus Roasters maak jullie borst maar nat!

Ali B laat zich roasten
Ali B mag zich met deze namen gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

'Comedy Central The Roast of Ali B' is dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers