Het rommelt stevig in aflevering 2 van 'Dokter Deen'

woensdag 7 maart 2018
Foto: Omroep MAX - © Mark de Blok 2015

Op donderdag 8 maart is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie 'Dokter Deen' te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Oscar probeert positief en strijdbaar om te gaan met zijn nieuwe leefsituatie. Maria loopt op haar tenen, terwijl moeder Deen dat juist niet doet. Maria moet daarom een onmogelijke keuze maken. Klaartje wordt ervaringsdeskundige op het gebied van misstanden in de ouderenzorg. Daarnaast krijgt Jan Barendtsz slecht nieuws te horen, waardoor hij het roer wil omgooien. Pip en Robbert delen de praktijk nu met Maria, maar privé begint het te rommelen.


Vlievlogs
'Dokter Deen'-personage Isa Kramer (Markoesa Hamer) plaatst iedere maandag, woensdag én vrijdag een nieuwe vlog op YouTube en MAX Vandaag! In haar Vlievlogs laat Isa zien hoe het is om op een Waddeneiland te wonen en wat het betekent om de dochter van de bekende Dokter Deen te zijn.

'Dokter Deen' is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

'Dokter Deen', donderdag 8 maart om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers