Humberto Tan eerste gast in nieuw NPO Radio 1-programma 'Miss Podcast'

zondag 29 december 2019

AVROTROS-presentator Mischa Blok neemt de luisteraar in het nieuwe NPO Radio 1-programma 'Miss Podcast' mee in de wereld van de podcasts.

Iedere maandag- tot en met vrijdagnacht tussen 01.00 en 02.00 uur nodigt ze een bekende Nederlander uit in de studio en geeft hem of haar de opdracht om twee bestaande podcasts te recenseren die zij voor die persoon heeft uitgekozen. Daarnaast leren we de gast beter kennen aan de hand van de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven.

Presentator Mischa Blok: 'Dit is geen standaard interview waarbij de interviewer de gast verwelkomt, voorstelt, vragen stelt en weer bedankt. Dat gaan we helemaal anders doen. Want: pas als het eb is, zie je wie er geen zwembroek draagt. Pas als interviewer en gast allebei uit hun comfortzone stappen, alle beleefdheden, omgangsregels en schaamte achterwege laten, kom je er werkelijk achter hoe ze écht zijn.'

Humberto Tan is te gast in de eerste uitzending van 'Miss Podcast' op oudejaarsavond. Andere gasten die voorbij komen, zijn onder anderen Mike Boddé, Stefano Keizers, Nynke Laverman, Tim Coronel, Wouter Hamel en Frits Spits. 'Miss Podcast' is natuurlijk ook te beluisteren als podcast via de verschillende podcast-apps (https://www.nporadio1.nl/podcasts/miss-podcast).

'Miss Podcast', elke werkdag om 01.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers