'Inspector Morse' nieuwe donderdagdetective bij RTL 8

woensdag 25 oktober 2017

De donderdagen staan bij RTL 8 in het teken van Britse detectives. De afgelopen maanden heeft de eigengereide inspecteur Jack Frost in 'A Touch Of Frost' verschillende ingewikkelde zaken opgelost.

Maar vanaf donderdag 26 oktober neemt 'Inspector Morse', gespeeld door John Tawn, het misdaad-stokje over. Deze norse maar intelligente hoofdinspecteur van de Thames Valley Police lost samen met zijn assistent sergeant Lewis (Kevin Whately) moorden in en rond de universiteitsstad Oxford op. Morse heeft last van een ochtendhumeur en laat zijn eten regelmatig staan voor alcohol, maar ondanks dat kunnen ze zich geen betere inspecteur wensen in Oxford.


In het eerste seizoen van de serie wordt een goede vriendin van inspecteur Morse dood gevonden. Het lijkt alsof ze zelfmoord gepleegd heeft, maar Morse vermoedt dat ze om het leven gebracht is. Als een van haar buren ook dood wordt aangetroffen, gaat hij op onderzoek uit. Ook onderzoekt hij de dood van een dove medewerker van de toelatingscommissie van de universiteit. Morse ondervraagt de overige commissieleden en ontdekt een labyrint vol list, bedrog en affaires.

'Detectives Op Donderdag: Inspector Morse', vanaf donderdag 26 oktober om 20.30 uur bij RTL 8.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers