Isa wordt 30 in 'Dokter Deen'

woensdag 14 maart 2018
Foto: Omroep MAX - © Mark de Blok 2015

Op donderdag 15 maart is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie 'Dokter Deen' te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Jan Barendtsz stelt orde op zaken en wil zich, dankzij Maria’s advies, laten behandelen. Het lot bepaalt echter anders. Isa wordt 30, maar haar feestje loopt niet zoals ze had gehoopt. Ze zoekt troost in het maken van vlogs. De eerste ontmoeting van Wendy met de populaire zanger Otis Monk gaat niet zonder kleerscheuren. Maria vecht voor een plek voor Moeder Deen in het verzorgingshuis. Tot slot zorgt Oscar voor Moeder Deen, maar dat valt tegen.


Vlievlogs
'Dokter Deen'-personage Isa Kramer (Markoesa Hamer) plaatst iedere maandag, woensdag én vrijdag een nieuwe vlog op YouTube en MAX Vandaag! In haar Vlievlogs laat Isa zien hoe het is om op een Waddeneiland te wonen en wat het betekent om de dochter van de bekende 'Dokter Deen' te zijn.

'Dokter Deen' is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

'Dokter Deen': seizoen 4, donderdag 15 maart om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers