'Jar in Goed Gezelschap': Rob Jansen & Sharon Hilgers

donderdag 20 juni 2019

In de derde aflevering van 'Jar in Goed Gezelschap' duikt Jar in het leven van voetbalmakelaar Rob Jansen en gaat hij op pad met sieradenkoningin Sharon Hilgers.

Rob Jansen wordt in de jaren negentig groot met de begeleiding van topvoetballers. Hij verdient miljoenen met het afsluiten van transfers van voetballers als Dennis Bergkamp, Dirk Kuijt, Philip Cocu en Marc Overmars. In de loop der jaren heeft hij meer dan duizend voetbaltransfers op zijn naam staan. Jaïr krijgt een exclusief kijkje in de keuken van de transferwereld.

Sharon Hilgers begint al op jonge leeftijd met het ontwerpen van sieraden en verkoopt deze via Facebook. Dit verloopt zo succesvol dat ze besluit haar baan als docent Frans op te zeggen en zich volledig op haar sieraden te richten. Inmiddels heeft ze een miljoenenbedrijf. Jaïr volgt Sharon tijdens de opening van haar 10e winkel waar de jonge meiden letterlijk voor in de rij staan.

In 'Jaïr in Goed Gezelschap' richt presentator Jaïr Ferwerda zich op succesvolle en ondernemende Nederlanders. Gewapend met een immer goed humeur, scherpe vragen en een flinke dosis oprechte interesse geeft hij een kijkje in de wereld van uitzonderlijk presterende landgenoten. Werelden die veelal gesloten blijven, worden geopend voor de kijker.

'Jaïr in Goed Gezelschap', vrijdag 21 juni om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers