Jamal en Jhelisa winnaars 'Het Huis van Q'

woensdag 6 november 2019
Foto: © Qmusic.nl 2019

Jamal en Jhelisa zijn de winnaars geworden van Het Huis van Q. Het koppel won vanmiddag bij Qmusic de strijd om een jaar lang gratis wonen in het centrum van Utrecht.

Na een week lang allerlei challenges te hebben uitgevoerd, bleek dat Jamal en Jhelisa de enige passende sleutel hadden gewonnen.

Jamal (24) en Jhelisa (23) waren een van de twee gelukkige koppels die uit de honderden aanmeldingen voor Het Huis van Q mochten strijden om de sleutel van de voordeur. Ze namen het op tegen David (23) en Iris (22).

Terwijl ochtend-dj's Mattie en Marieke het huis opknapten en inrichtten, liet middagshow-dj Domien Verschuuren de koppels diverse challenges uitvoeren. Bij iedere opdracht was er een sleutel te verdienen. Het spel bleef tot het allerlaatste moment spannend, want er was maar één sleutel die paste en niemand wist welke.

Koffers pakken
Jamal woont nu nog bij zijn moeder thuis. Zij had speciaal vrij genomen om bij de finale te kunnen zijn en ze gaat persoonlijk helpen de koffers van Jamal in te pakken, zodat hij eindelijk het huis uit kan.

Woningmarkt
Met Het Huis van Q speelt Qmusic in op de lastige woningmarkt voor starters. Zowel huren als een eigen woning kopen is een enorme uitdaging. Het winnende koppel kan nu een jaar lang gratis wonen, waardoor ze kunnen sparen om zelf een huis te gaan huren of te kopen.

Jamal & Jhelisa
Winnaars Jhelisa & Jamal hebben elkaar leren kennen via vrienden. Zij speelde 'hard to get' om zijn hart te winnen, maar inmiddels weten ze zeker dat ze voor altijd samen willen blijven. Oorspronkelijk komen ze uit IJsselstein, maar Jhelisa is uitgevlogen naar Utrecht. Daar woont ze samen met vriendinnen. Jamal woonde tot vandaag nog bij zijn moeder. Jamal en Jhelisa zijn ze toe aan een nieuwe stap: samenwonen. Dat kan nu dus echt gaan gebeuren in Het Huis van Q.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers