Jennifer Love Hewitt schittert in Amerikaanse dramaserie 'The Client List' bij RTL 8

zondag 3 april 2016

Vanaf maandag 4 april start de spannende Amerikaanse dramaserie 'The Client List' bij RTL 8 en wordt de kijker wekelijks getrakteerd op een dubbele aflevering.

De serie vertelt het meeslepende verhaal, van  de knappe Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) die samen met haar man Kyle (Brian Hallisay) en hun twee kinderen in het conservatieve Texas woont. Hun leven is alles behalve zorgeloos. Omdat Kyle vanwege een ongeluk niet kan werken en ook Riley al meer dan een jaar thuis zit, stapelen de financiële problemen zich in rap tempo op.


Tijdens de zoektocht naar een baan loopt Riley een oude vriendin tegen het lijf. Zij vertelt dat ze bij haar in de massagesalon een collega zoeken. Voordat de aantrekkelijke Riley het weet krijgt ze een sollicitatiegesprek en is de baan in the pocket. Opgelucht en dolblij vertelt ze het goede nieuws thuis aan haar man en de kinderen. Eindelijk is er zicht op meer inkomsten en lijken de problemen oplosbaar.

De brunette begint vol goede moed aan haar nieuwe baan maar wordt witheet als haar eerste klant haar betast. Op hoge poten stapt ze naar de eigenaresse om haar beklag te doen. Ze krijgt echter te horen dat ze in de salon naast gewone gasten ook werken met een lijst vol massageklanten die ook seks willen. Riley is hier absoluut niet van gediend en laat duidelijk weten dat zij geen klanten van de lijst wilt. Als haar eerste werkdag in de salon erop zit en ze met wisselende gevoelens thuiskomt, is haar man met de Noorderzon vertrokken.

Riley is kapot van verdriet. Waarom heeft Kyle haar verlaten en waar is hij naartoe? Het idee dat ze er  alleen voorstaat met de kleine kinderen maakt haar radeloos. De ellende neemt verder toe wanneer de bank aan de bel trekt vanwege haar oplopende hypotheek schuld. Als ze niet met haar kinderen op straat wil belanden, moet ze direct actie ondernemen. Tijd om na te denken is er niet. Er zit niks anders op dan net als haar sexy collega’s ook mannen van de speciale lijst te 'masseren'. Met een hoofd vol tegenstrijdigheden en een lijf vol zenuwen stapt ze in een dubbelleven waarbij haar gevoel en verstand elkaars grootste vijand zijn.

'The Client List', wekelijks dubbele aflevering vanaf maandag 4 april om 20.30 uur bij RTL 8.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers