Komt dat zien: tiende editie 'Das Coen und Sander Fest'

woensdag 30 oktober 2019
Foto: TV 538 - © Talpa Network 2019

538-dj's Coen en Sander organiseren op vrijdag 6 maart voor het tiende jaar op rij 'Das Coen und Sander Fest'. Het thema dit jaar is: het circus.

De dj's vieren het tienjarige jubileum van Das Fest groots met een tien-urige editie. Het spektakel strijkt neer in de Jaarbeurs in Utrecht. De kaartverkoop start aanstaande maandag 4 november om 16.45 uur via 538.nl/fest.

Spreekstalmeester Coen Swijnenberg: 'Hooggeëerd publiek, freunden und freundinnen: kommt das sehen, kommt das sehen! Deze tiende editie van Das Fest wordt een sensatie. Acrobaten, jongleurs, magie, clowns, trapezes en koorddansers: alles komt voorbij in ons circus.'

Clown Sander Lantinga: 'We halen de beste circuspaarden van stal en maken er samen met onze luisteraars een bonte show van! Snollebollekes is de eerste artiest die komt optreden. De komende weken maken we bekend welke acts zich nog meer bij ons gezelschap voegen!'

Tienjarig jubileum 'Das Coen und Sander Fest'
'Das Coen und Sander Fest' werd in 2010 voor het eerst georganiseerd als kleinschalig oktoberfest. In de jaren daarna groeide 'Das Fest' uit tot een populair feest waar jaarlijks duizenden feestgangers op afkomen. Speciaal voor de tiende editie gaan Coen en Sander terug naar waar het ooit begon. De dj's openen 's middags al de deuren van de Jaarbeurs voor een exclusief pre-Coen und Sander-bierfest met bier, bratwurst en Duitse optredens. Kaarten hiervoor zijn beperkt. Aan het eind van de middag barst 'Das Fest' officieel los.

'Das Coen und Sander Fest': kommt das sehen, kommt das sehen!
Datum: vrijdag 6 maart 2020
Tijden: 13.00 uur / 17.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Leeftijd: 18+

Kaarten zijn vanaf aanstaande maandag 16.45 uur te koop via www.538.nl/fest.
De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers