'Kwesties' zondag vanuit Putten en Utrecht

zaterdag 16 juni 2018

Rob Oudkerk reist deze week af naar Camping 't Hoekje in Putten om te praten over de permanente bewoning op bungalowparken. Het permanent wonen op bungalowparken is verboden, maar in Putten en veel andere gemeenten jarenlang gedoogd.

Sinds 2014 is de gemeente Putten bezig met strenge handhavingsacties, wat twee weken terug leidde tot een wanhopige zelfmoordpoging van een campingbewoner. Campingeigenaren worden beboet als zij geen actie ondernemen en bewoners raken dakloos. Is legaliseren van permanente bewoning, zoals ze in Oldebroek hebben toegepast, de oplossing of hadden ze van het begin af aan kunnen weten dat ze daar niet permanent mochten wonen?

Het WK is deze week van start gegaan en de coach van Panama is direct heel duidelijk geweest over het bezoek van de voetbalvrouwen. Hij plaatst seks namelijk in het rijtje van drugs en alcohol en eist een geheelonthouding van het Panamees voetbalteam.

Marianne van den Anker is in Utrecht en praat met oud-hockeyer Jacques Brinkman over seks tijdens grote sportevenementen. Is het begrijpelijk dat de Panamese coach dit verbiedt of is het overdreven? En wat zijn zijn eigen ervaringen?

'Kwesties', zondag 17 juni tussen 20.00 en 21.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers