Laatste State of the Union van Obama live bij RTL Z

dinsdag 12 januari 2016

Vannacht zendt RTL Z vanaf 3.00 uur live de laatste State of the Union van president Obama uit. VS-correspondent Erik Mouthaan leidt deze toespraak in.

De State of the Union is een jaarlijkse toespraak van de Amerikaanse president over de stand van zaken in het land en de plannen die hij heeft. De toespraak is ook live te volgen via rtlz.nl.


Obama plaatste eerder al een teaser op Youtube waarin hij de inhoud van zijn komende speech aankondigde. Hij geeft hierin aan niet alleen over zijn acties voor de laatste paar maanden van zijn presidentschap te gaan praten, maar ook over wat Amerika nodig heeft voor de toekomst en hoe iedere Amerikaanse staatsburger hieraan kan bijdragen.

Dit jaar kiest Amerika een nieuwe president. De voorverkiezingen starten eind deze maand. Op 8 november wordt duidelijk wie de strijd om het Witte Huis heeft gewonnen. De komende maanden volgt RTL Z de verkiezingen in de VS op de voet, met veel live uitzendingen. Daarnaast start op 25 januari het wekelijkse programma 'Bestemming Witte Huis' van Erik Mouthaan, waarin hij een uniek en intrigerend beeld geeft van de stand van de Amerikaanse maatschappij.

De uitzending van de State of The Union wordt bij RTL Z de hele nacht tot 8.30 uur herhaald. De uitzending is daarna terug te kijken via rtlz.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers