Lange Frans mag toch meedoen aan 'The Roast of Giel Beelen'

vrijdag 8 december 2017
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2017

In 'RTL Boulevard' werd bekendgemaakt dat Lange Frans als laatste Roaster is toegevoegd aan het Roast Panel van 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen'.

Lange Frans stond meteen te trappelen toen Giel Beelen uit de kast kwam als nieuwe Roastee. Koste wat het kost: hij moest en zou op dat podium staan. Ondanks dat hij met zijn twee meter lang altijd al op zijn radiovriend neerkijkt, is hij van plan om de Nederlandse shock-jock nóg een koppie kleiner te maken.

Giel, wees gerust. Het resultaat van zijn haartransplantatie is niet het enige zachte aan Lange Frans: 'Ik heb mezelf aangemeld, omdat ik waarschijnlijk een van de weinige mensen ben die ook iets aardigs over hem kan zeggen.'

Het complete Roast Panel bestaat uit: Lange Frans, Sylvana Simons, Peter Pannekoek, Soundos, Jebroer, Dennis Weening, Henry van Loon, Kaj van der Ree en Roast Master Gijs Staverman.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers