'Lauren en Tim zijn de BOB!' vanaf 9 april bij Veronica

zondag 8 april 2012

Lauren Verster en Tim Haars duiken voor Veronica het nachtleven in en zijn de BOB. Met hun taxi rijden zij door het hele land op zoek naar interessante passagiers. Onderweg pikken ze diverse nachtbrakers op die één ding gemeen hebben; ze hebben een verhaal te vertellen. Lauren en Tim raken met ze in gesprek en stuiten zo op bijzondere, spannende, grappige, maar ook ontroerende verhalen.

Van een jongen die net vrijgekomen is uit de gevangenis, een voetbalfan die ontzettend blij is omdat zijn club heeft gewonnen tot een meisje dat net uit de kast is gekomen. Van de makers van het succesvolle format 'Taxi' een vernieuwde versie in een Veronica-jasje: 'Lauren en Tim zijn de BOB!'.


Een ex-gevangene van 25 jaar oud die praat over zijn leven in de gevangenis, een zestienjarig meisje dat vertelt over haar eerste bezoek aan een homofeest na haar coming-out en een man die zojuist zijn kind heeft verloren en vertelt over zijn grote verdriet. Het zijn een aantal voorbeelden van bijzondere verhalen die Lauren en Tim te horen krijgen van hun unieke passagiers tijdens een taxirit.

Onder het oog van de camera luchten de passagiers hun hart over uiteenlopende onderwerpen. Vaak wordt er gelachen, maar soms zijn de gesprekken ook heel serieus. Ook stapt zo nu en dan een BN’er in de taxi om naar zijn of haar bestemming te worden gebracht, waaronder Gers Pardoel en Johnny de Mol. Daarnaast krijgen Lauren en Tim te maken met bijzondere gebeurtenissen in hun taxi, zoals een man die zijn vrouw spontaan ten huwelijk vraagt, ruzies die worden uitgesproken en bijgelegd en verjaardagen die uitbundig worden gevierd.

Lauren en Tim
Lauren en Tim voelen zich helemaal thuis in de Veronica-taxi. Tim: 'Het is tof om mensen van A naar B te brengen en tegelijkertijd ook bijzonder. In een paar minuten tijd vertellen mensen je soms hun hele levensverhaal. Dat verhaal neem je vervolgens ook wel eens mee naar huis. Eigenlijk is iedere taxichauffeur een amateurpsycholoog.'

Ook Lauren geniet van haar rol als taxichauffeuse: 'Het is magisch als er zomaar iemand instapt, iemand waar je niets van weet, en dat je vaak binnen tien minuten zijn of haar leven binnen rolt. De meeste mensen vertellen je een fascinerend verhaal. Het is ook spannend. Je weet nooit, niet eens een klein beetje, wat de nacht je gaat brengen.'

'Lauren en Tim zijn de BOB!', vanaf maandag 9 april om 22.00 uur bij Veronica.

Veronicatv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers