Leo Blokhuis en Bas van de Goor op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 14 september 2019

Zondag 15 september zijn presentator Leo Blokhuis en oud-volleyballer Bas van de Goor te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Leo Blokhuis, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is sinds deze week op tv te zien met een tweede reeks van zijn serie 'Achter de Dijken'. In de nieuwe reeks gaat hij op zoek naar de 'vrijheidsgeschiedenis' van Nederland. Blokhuis geniet in medialand bekendheid als de 'popprofessor' uit de 'Top 2000 à Go-Go'. Hij is wekelijks op NPO Radio 2 te horen met zijn programma 'Blokhuis' en hij toert langs de theaters met muziekverhalen.

Bas van de Goor, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is toernooidirecteur van het EK volleybal dat deze week in onder meer Nederland wordt gehouden. De Lange Mannen lijken langzaam maar zeker weer terug te keren naar de wereldtop, met als ultieme doel om net als Van de Goor in 1996 een gouden medaille te winnen op de Spelen. Van de Goor houdt zich naast zijn werk voor het volleybal vooral bezig met zijn eigen Foundation, die zich inzet voor mensen met diabetes. Van de Goor zelf kende in zijn leven de nodige tegenslag. Naast diabetes werd hij getroffen door lymfeklierkanker, hepatitis, een TIA, en de ziekte van Pfeiffer.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht de mediageschiedenis van het herdenken. De media staan momenteel volop stil bij het 75-jarig 'jubileum' van de Bevrijding. Hoe ging dat in het verleden?

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers