LÚvi Weemoedt, Koen Peeters en Erik de Bruyn in 'Kunststof' op NPO Radio 1

zondag 25 augustus 2019

29 augustus verschijnt het nieuwe boek van LÚvi Weemoedt, De scherven van het geluk. Een verzamelbundel van zijn mooiste verhalen, uitgekozen door Vic van de Reijt.

Lévi stond op Lowlands met Özcan Akyol en staat in september ook op de Nacht van de Poëzie. Eind oktober verschijnt zijn nieuwe dichtbundel Gezondheid!


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 27 augustus: Koen Peeters, schrijver
Onlangs verscheen het boek Een kamer in Oostende van de Vlaamse schrijver Koen Peeters. Een schrijver vertelt over zijn jarenlange vriendschap met een schilder. Telkens ontmoeten ze elkaar in Oostende, waar ze allebei ooit de liefde van hun leven vonden. Andere boeken van Peeters Duizend Heuvels, De Postbode en De mensengenezer leverden hem diverse literaire prijzen op.

Presentatie: Gijs Groenteman

Woensdag 28 augustus: Erik de Bruyn, filmmaker
Vanaf 25 augustus is de nieuwe serie van filmmakers Erik de Bruyn en Rik D’hiet 'Grenslanders' te zien op NPO 3. Een 8-delige thrillerserie waarin de Rotterdamse politierechercheur Tara Dessel in het stugge Zeeland meteen in gevaarlijke zaken terechtkomt. De Bruyn is bekend van de film 'Wilde Mossels', televisieserie 'De Troon' en acteerde zelf in de Oscar-winnende film 'Antonia'.

Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Donderdag 29 augustus: Geen uitzending i.v.m. voetbal

'Kunststof Radio', maandag 26 t/m donderdag 29 augustus tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers