Loiza Lamers in tweede seizoen van Amerikaanse sitcom 'I Live With Models' op Comedy Central

zaterdag 25 februari 2017

Comedy Central's internationale sitcom 'I Live With Models' keert terug op de zender met een tweede seizoen op zondag 26 februari om 18.30 uur. Een nieuwe stad, nieuwe huisgenoten en een compleet nieuwe modellenwereld met de nodige concurrentie.

In de eerste aflevering maakt niemand minder dan het Nederlandse model Loiza Lamers haar opwachting. Ze is te zien in een scène naast hoofdrolspeelster Scarlet (Brianne Howey).

Loiza Lamers: 'Het was een onwijs leuke ervaring om deel uit te maken van een productie zoals deze. Het feit dat de opnames in de Pinewood Studios in Londen waren, waar natuurlijk ook de James Bond-films worden gemaakt, is een extra gave touch. Het waren leuke dagen en heb er echt heel erg van genoten.'

Loiza Lamers (1995) won in 2015 als eerste transgender ter wereld de Nederlandse versie van 'Next Top Model'. Op dit moment is ze onder andere het gezicht van de nieuwe Diesel-campagne.

Over 'I Live With Models 2'
In het tweede seizoen van de Amerikaanse comedy volgen we in acht nieuwe afleveringen de voormalig barista Tommy (David Hoffman) die doorgebroken is als handmodel en commercieel model Scarlet (Brianne Howey) in hun verhuizing naar New York, de fashionhoofstad van de wereld.

De grootste uitdaging zit echter in het wonen met hun nieuwe huisgenoten: plus-size model Jess (Lydia Rose Bewley) en catwalk model Molly (Kamilla Alnes). Hun dromen liggen in de handen van een nieuwe model agent, Marshell (Karan Soni), die nog niet zo veel ervaring heeft, maar ze wel wil helpen om de concurrentie aan te gaan in de keiharde modellenindustrie in New York.

'I Live With Models 2', vanaf 26 februari iedere zondag om 18.30 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers