'Los Vast, de reŁnie' is uitverkocht!

woensdag 18 september 2019

Drie dagen voordat eindelijk de 'zandzakken voor de deur' kunnen, is dť reŁnie van het legendarische 'Los Vast' van Jan Rietman uitverkocht.

Op zaterdag 21 september treden o.a. Nol Havens, George Baker en Hans de Booij op in een bomvol oude Luxor Theater in Rotterdam.

MAX-presentator Jan Rietman: 'Ik ontving de afgelopen weken ontelbare enthousiaste reacties van luisteraars, fans én artiesten. Nu zijn we ook nog uitverkocht. Het gevoel van toen is helemaal terug, dat merk ik aan alles. Zandzakken voor de deur, want het wordt een topshow!'

Voor fans zonder kaartje is er natuurlijk ook nog een radio-uitzending. Van 10.00 tot 12.00 uur is het opwarmen geblazen met 'Op weg naar Los Vast' op NPO Radio 5. Hierin spreken Henkjan Smits, Manuëla Kemp en vliegende verslaggever Bert Haandrikman met artiesten en publiek en laten ze luisteraars meegenieten van legendarische opnames van weleer. Tussen 12.00 en 14.00 uur is het dan zover: op het oude tijdstip barst 'Los Vast, de reünie' los en is de Week van de jaren 80 op NPO Radio 5 begonnen!

Optredende artiesten zijn; Henk Westbroek, Nol Havens, Erik Mesie, Harry Slinger, George Baker, Frans Duijts, Jan & Anny, Lee Towers, Hans de Booij, Jan van der Meij, Rudy Bennett, Harry Sacksioni, Erwin Nyhoff en uiteraard de Los Vast Superband onder leiding van Jan Rietman. Verder zijn er bijdragen van onder meer Roberto Jacketti & The Scooters, René Froger en Anita Meyer

Van dit evenement worden tv-opnames gemaakt.

Van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 september staat NPO Radio 5 volledig in het teken van de eighties, tijdens De Week van de jaren 80.

'Los Vast, de reünie'
Van 10.00 tot 12.00: 'Op weg naar Los Vast'
Van 12.00 tot 14.00: 'Los vast, de reünie'
Bij MAX op NPO Radio 5

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers