'Love Island' seizoen 4 vanaf 18 juni alleen bij Videoland

woensdag 13 juni 2018
Foto: Videoland - © RTL 2018

'Love Island' is terug! En hoe. Het vierde seizoen is vanaf 18 juni alleen bij Videoland te zien. Liefhebbers van guilty pleasures als 'Temptation Island' en 'Love Island' zitten deze zomer sowieso gebakken bij Videoland.

Met het vierde seizoen van 'Love Island' en 'Temptation Island VIPS' (vanaf 7 juni) is de verleiding wederom dichtbij. 'Survival of the Fittest' is sinds kort al te zien bij Videoland en ook 'Jersey Shore Family Vacation', 'Floribama Shore', 'mAPP to Love' en 'Love Island Australia' zijn in aantocht.

'Love Island'
Een groep sexy singles verblijft in het immens populaire realitydatingprogramma 'Love Island' in een luxe villa op Mallorca waar de vrijgezellen een koppel moeten vormen met een medebewoner. Door de harten van de kijker te veroveren, kunnen zij hun verblijf verlengen. Koppels kunnen wijzigen, mede door de komst van nieuwe singles. Het koppel dat 'overleeft' wint liefst 50.000 pond.

'Survival of the Fittest'
In 'Survival of the Fittest', van de makers van 'Love Island', staan zes mannen en zes vrouwen lijnrecht tegenover elkaar in een battle of the sexes. Inzet? Liefst 40.000 pond. Na iedere teamuitdaging wordt een deelnemer geëlimineerd en betreedt een nieuwe deelnemer of deelneemster het strijdtoneel. Na verloop van tijd blijven nieuwe deelnemers uit, wat resulteert in een finale van vier mannen en vier vrouwen. Wie komt uit de strijd als Sterkste Man of Sterkste Vrouw? Videoland voegt iedere werkdag één nieuwe aflevering toe.

'Jersey Shore Family Vacation'
De castleden van 'Jersey Shore' beloofden elkaar dat ze samen op vakantie zouden gaan. Na vijf jaar, vijf kinderen, drie huwelijken en heel veel sportschoolsessies is de club weer samen om vakantie te vieren in een chic huis in Miami Beach. 'Jersey Shore Family Vacation' toont hun avonturen.

'Floribama Shore'
Panama City Beach is in 'Floribama Shore' het decor voor acht zuidelijke jongeren die hun zomer willen doorbrengen zonder verantwoordelijkheden en hopen verliefd te worden, wat geld te verdienen en hechte vrienden te maken.

Releasedata
- 07/06: ‘Temptation Island VIPS’
- 14/06: ‘Jersey Shore Family Vacation’
- 18/06: ‘Love Island’, seizoen 4
- 21/06: ‘Floribama Shore’
- 28/06: ‘mAPP to Love’
- n.n.b.: ‘Love Island Australia’

Videoland bracht onlangs twee guilty pleasures uit met verleiders bekend van 'Temptation Island': 'De Beste Verleiders' en 'I love You Tattoo'.

'Love Island' seizoen 4, vanaf 18 juni alleen bij Videoland.

Persbericht Videoland
http://www.videoland.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers