Måneskin gaat een 3FM Exclusive doen!

donderdag 7 oktober 2021
Foto: © NPO 3FM 2021

Het is deze maand de 3FM Exclusive maand, en de radiozender trapt af met niemand minder dan Måneskin! Op 19 oktober treden de Songfestivalwinnaars op een geheime locatie in Amsterdam voor slechts een handjevol 3FM-luisteraars.

Na het winnen van het Eurovisiesongfestival 2021 in Rotterdam met 'Zitti E Buoni' bestormden de Italiaanse rockers wereldwijd de hitlijsten. Met hun uitgesproken teksten, androgyne outfits en veelbesproken nummers als 'I Wanna Be Your Slave' doorbreekt de band typische gendernormen en -stereotypen, en dit is exact wat de fanbase zo aanspreekt.
Nederlandse fanbase


Dat de Måneskin fans toegewijd zijn, is geen verassing meer. Afgelopen zomer kwam de band langs bij 3FM voor een interview, waar ze werden verwelkomd door honderden fans die voor de deur lagen te wachten om een glimps op te vangen van de Italianen. Ook het concert in AFAS Live volgend jaar in maart, was binnen enkele minuten uitverkocht

Winnen?
Wil jij Måneskin live aanschouwen met enkele andere fans op een bijzondere locatie? Luister vanaf maandag 11 oktober naar 3FM, download de 3FM-app en stuur een bericht zodra je het ticketalarm hoort! Er zijn ook tickets te winnen via het Instagram en TikTok-account van 3FM.

3FM Exclusive Maand
Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. En deze maand worden er maar liefst drie exclusives georganiseerd, waarvan Måneskin de eerste is. Stem je radio dus af op 3FM en houd onze kanalen in de gaten om als eerste te horen met welke artiesten de volgende 3FM Exclusives worden georganiseerd.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers