Mattie en Maieke zijn terug van vakantie!

zondag 25 augustus 2019
Foto: © Qmusic.nl 2019

Maandagochtend 6.00 uur is het weer zo ver! Mattie & Marieke zijn terug van vakantie. En ze zijn goed uitgerust, dus bereid je maar voor!

Het Geluid gaat bij de ochtendshow gewoon verder. Maar, wel met iets speciaals! Mattie & Marieke starten namelijk de €100.000 SuperRonde. Raad jij tijdens deze ronde Het Geluid? Dan win je maar liefst €100.000! Meld je rond 7.00 uur aan via de button in de Qmusic app en maak kans op dit fantastische bedrag. Check nog snel Het Geluid én de foute antwoorden en wie weet spreken we je maandag!

Het verjaardagsrad
Jarig zijn is al een feest op zich. Trakteren, taart eten, lieve berichten én met een beetje geluk leuke cadeaus. Dit zijn tevens de ingrediënten voor het spel: je verjaardag, een beetje geluk én cadeaus. En ook nu geeft Qmusic nog steeds iedere ochtend om 6.20 uur een draai aan Het Verjaardagsrad. Hoe het werkt? Ben jij jarig in de maand die Mattie & Marieke oproepen? Bel met de studio! Het telefoonnummer is 0909 9596 (45 cent per gesprek).

De KMMBDMMK-quiz
De wat?! De quiz met tamelijk lange naam: Kent Mattie Marieke Beter Dan Marieke Mattie Kent Quiz. Die ging deze zomer gewoon door!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers