Michel Maas en Andries Jonker op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 6 juli 2019

Zondag 7 juli zijn journalist Michel Maas en voetbaltrainer Andries Jonker te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur, op NPO Radio 1.

Michel Maas, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, was de afgelopen 18 jaar correspondent in Indonesië voor de Volkskrant en later ook voor de NOS. In die periode deed hij onder meer verslag van de tsunami en werd hij getroffen door een kogel bij antiregeringsprotesten in Thailand. Nu keert Maas terug naar Nederland en kijkt hij in De Perstribune terug op een tijdperk.

Andries Jonker, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, gaat dit seizoen aan de slag als trainer en technisch directeur van de 'Witte Leeuwen', ofwel Telstar, de eerstedivisieclub uit IJmuiden. Jonker was in een verder verleden onder meer coach van Willem II, Bayern München en VfL Wolfsburg. In een nog verder verleden was hij bondscoach van de Oranje Leeuwinnen. Sterspeler toen was de huidige bondscoach Sarina Wiegman. Hij heeft nog altijd nauw contact met haar.

In 'De Perstribune' duikt mediakenner Ron Vergouwen in opvallende mediagebeurtenissen uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor legendarische journaalcorrespondenten.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers