Minister Cora van Nieuwenhuizen bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 12 oktober 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat is te gast bij Rick Nieman. De VVD-bewindsvrouw komt vertellen over haar plannen met het wegennet en andere infrastructurele projecten.

Buitenlanddeskundige Han ten Broeke over de gevolgen van de Turkse inval in Syrië. De directeur bij denktank HCSS neemt de hoofdrolspelers onder de loep, van de Turkse leider Recep Erdogan en president Donald Trump tot de rol van president Vladimir Poetin.

Voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting en advocaat Mark Teurlings over de geliquideerde crimineel Stanley H. Deze zondag begint een tv-serie over het leven van Stanley H.

Producent Albert Verlinde van Stage Entertainment brengt de musical Lazarus op de planken. De producent wist de veelgeprezen voorstelling naar Nederland te halen. Het was het laatste muzikale project van popster David Bowie.

'WNL Op Zondag', zondag 13 oktober om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers