MTV's 'Scoor De Zomer Door' met Jorden en Channah

zaterdag 18 augustus 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Playboy Jorden en bubbly flirt Channah uit MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' schieten singles te hulp aan de kusten, de costa's en de playa's in het nieuwe MTV-dating programma: 'Scoor De Zomer Door'.

Viacom-zender MTV stuurt dit bijzondere duo op avontuur, op zoek naar vriendengroepen die wel wat versiertips kunnen gebruiken bij het scoren van een vakantie date. Zo helpt 'The King Jorden' de heren bijvoorbeeld aan goede pick-up lines en 'Queen Channah' werkt met de dames aan hun zelfvertrouwen en looks.

'Zullen we een condoom delen? Jij van binnen, ik van buiten?'
Na de make-overs en versierlessen worden de gecoachte kandidaten aan elkaar voorgesteld. Zo kunnen ze direct hun nieuwe versierskills in de praktijk brengen. Na een leuke date moeten ze tegelijkertijd zeggen wat ze van elkaar vinden: scoor of door! Dat belooft nog wel wat awkard moments!


Hebben jij en je vrienden nog geen succes geboekt deze zomer? En zijn jullie toevallig nog te vinden in Salou, Blanes of Lloret de Mar in augustus? Houd dan je ogen en oren open voor MTV’s favoriete guilty pleasure duo!

En voor iedereen die wil genieten van ontluikende romances, versiertips en -tricks en misschien ook wel een goede afwijzing hier en daar: 'Scoor De Zomer Door' vanaf 19 augustus iedere zondag om 22.00 uur bij MTV!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers